Melodii pe alese - XX

Melodii pe alese - XX
Photo by hosein zanbori / Unsplash

1. Începem cu finalul. Cuvinte de încheiere, mai exact, și anume Famous Last Words a celor de la Zeromancer, o formație industriaâ de rock industrial cu accente de synth.

2. Următoarea melodie e una dintre preferatele mele. Amica mea e o piesă absolut superbă, relaxantă și caldă de la formația de neoclassical Ophelia's Dream.

3. De la neoclassical la symphonic nu e un salt așa mare, cu Frozen a celor de la Delain, un proiect pornit de un fost membru al Within Temptation.

4. Nici de la symphonic la melodic death nu e un salt mare, cu mențiunea că avem totuși de-a face cu ceva ce începe mai mult melodic și instrumental. Bitterness of the Triumph e o melodie scoasă de rușii de la Everlost (mai bine să facă muzică, nu războaie)

5. Ultima piesă nu e nici ea obscură dar conține o doză maximă de nostalgie. Swallow a suedezilor de la Blindside și dacă sună cunoscut e pentru că a făcut parte din OST-ul NFS Underground (primul și cel mai bun, din punctul meu de vedere, singurul NFS pe care aș vrea să îl rejoc).

Celelalte melodii recomandate pot fi găsite aici:

Melodii pe alese - I
Melodii pe alese - II
Melodii pe alese - III
Melodii pe alese - IV
Melodii pe alese - V
Melodii pe alese - VI
Melodii pe alese - VII
Melodii pe alese - VIII
Melodii pe alese - IX
Melodii pe alese - X
Melodii pe alese - XI
Melodii pe alese - XII
Melodii pe alese - XIII
Melodii pe alese - XIV
Melodii pe alese - XV
Melodii pe alese - XVI
Melodii pe alese - XVII
Melodii pe alese - XVIII
Melodii pe alese - XIX