Calendar personal pentru 2024?

Calendar personal pentru 2024?

Azi ar fi trebuit să respect tradiția ultimilor 2 ani (Calendar personal pentru 2022 și Calendar personal pentru 2023) dar cred că 2024 va fi un an mai special. Poate mai haotic, poate mai spontan, poate mai stresant sau poate mai plictisitor. E greu de spus, tragem linie peste 365 de zile.

În calendarul de anul acesta aș fi trecut cu siguranță Dac Warrior, unde aș fi bifat cea de-a patra participare (prima dată în aprilie 2022, apoi în aprilie 2023, septembrie 2022 și aprilie 2023), precum și la cursa cu costume, începută ca Tohani Trail Race și rebranduită ulterior în Zaiafet Wine Race. Din nefericire, pentru cei care au trăit poate sub o piatră, Ferma Dacilor a ars chiar de Crăciun.

Nu cred că are rost să comentez evenimentul. Tot ce știu e că oamenii de la Ferma Dacilor organizau și găzduiau câteva competiții sportive foarte frumoase. Ce făcuseră ei acolo era cam singurul lucru notabil din sătucul în care am copilărit. Restul sunt detalii care privesc justiția și, până la un punct, jurnaliștii.

Anul acesta urma să fie poate cea mai faină ediție, pentru mine. Am prins un tarif de participar super ieftin, urmau să participe și trei colegi noi și să formăm un mini-trib. Ar fi fost memorabil, sunt convins.

Azi însă nu am nici cea mai mică idee dacă se va mai organiza vreodată ceva acolo.

Nu doresc să închei pe o notă defetistă. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul. Uneori e mai rău, alteori e mai bine dar aproape niciodată nu e la fel.

Așa că pe 2024 îmi propun să merg înainte. Și cu bune, și cu rele. Ne vom bucura de oportunități și vom trece peste adversități. Altfel nu se poate.