Calendar personal pentru 2023

Calendar personal pentru 2023

Acum în urmă cu un an am scris un post numit Calendar personal pentru 2022 și s-a dovedit a fi o idee reușită pe plan personal. L-am revizitat adesea în anul care a trecut pentru a-mi reaminti ce evenimente așteptam să vină. Ce poate fi atunci mai logic decât să scriu și versiunea pentru anul acesta?

Să începem!

Ianuarie

Și anul acesta luna ianuarie va fi o lună domoală, cu un singur "eveniment" Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie), care va pică într-o zi de marți și va aduce un mini-repaos mereu binevenit.

Februarie

Dacă anul trecut am avut o ieșire de team-building în februarie, anul acesta nu se anunță nimic special. Faimoasa (sau infama, depinde de perspectivă) zi a îndrăgostiților, 14 februare, va pica în acest an într-o zi de marți deci devine improbabilă o ieșire la restaurant. Cine are chef să iasă din casă marțea?

De asemenea, anul acesta voi muta în februarie începutul antrenamentului pentru semimaratonul Bucureștiului, la care voi participa în mai.

Martie

Anul acesta martie va conține doar deja tradiționalele evenimente feminine de 1 și 8 martie.

Aprilie

În sfârșit, începe să se schimbe atmosfera. Pe 2 aprilie se anunță o nouă ediție a Băneasa Forest Run, o cursă de alergare unde m-am simțit suficient de bine anul trecut încât să fiu dispus să particip și anul acesta.

Vom avea apoi Paștele, în perioada 14-17 aprilie, urmat apoi pe 22 aprilie de ediția de primăvară a Dac Warrior, o cursă cu obstacole ce a devenit deja tradiție pentru mine. Anul trecut vremea a fost perfectă și sper ca și acest aspect să devină o tradiție.

Mai

Luna mai va începe cu o zi liberă și va conține evenimente unul mai divers ca altul.

Pe 5 mai ne jucăm: se va lansa noul joc din seria Legends Of Zelda: Tears Of The Kingdom. Nu m-aș numi mega-fan al seriei, dar jocurile produse de cei de la Nintendo tind să fie excelente și m-am bucurat de fiecare dată de ele.

Pe 14 mai alergăm: se va organiza Semimaratonului Bucureștiului. Încă nu sunt sigur dacă să țintesc spre un rezultat la fel ca anul precedent, de sub 2 ore, sau să încerc un ritm ceva mai lent dar care să îmi permită să observ dacă termin cursa cu suficientă energie rămasă încât să iau un calcul în viitor un potențial maraton.

Pe 19 mai dansăm: Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu vin în concert la Arenele Romane. După ce am prins accidental în noaptea de Revelion un fragment dintr-un concert susținut de ei, ne-a plăcut atât de mult cum sună încât am sărit pe bilete după ce am descoperit că vor veni anul acesta și pe la noi (sunt din Moldova).

Iunie

Dacă anul trecut am târât-o pe prietenă la Jimmy Carr, anul acesta mă târește ea la Daniel Sloss, pe 7 iunie.

Nu l-am urmărit niciodată dar lumea spune că ar fi bun. Urmează să descopăr dacă e adevărat, nu?

Iulie

Nici anul acesta nu am planuri pentru luna iulie, dar sper la o nouă ediție a Tohani Trail Race, care s-a ținut anul trecut în această perioadă.

August

August e iarăși o lună lipsită de planuri concrete, cu excepția zilei libere de pe 15 august, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului.

Septembrie

Nici pentru septembrie nu am încă planuri concrete, dar anul trecut am participat la Semimaratonul Bucuriei din Urlați, unde mi-ar plăcea tare mult să revin și la ediția de toamnă a Dac Warrior, unde am avut parte de o veritabilă provocare.

Ceva îmi spune deci că și anul acesta voi alerga în septembrie.

Octombrie

În octombrie voi participa cel mai probabil la Bucharest Marathon (7-8 octombrie), cu un plan de a seta un nou record personal pe distanța de 10 kilometri.

Tot în octombrie s-a ținut anul trecut Sun Challenge 2022, o altă cursă la care aș dori să particip, deci rămâne de văzut cât de aglomerată sau liberă va fi luna.

Noiembrie

Nici anul acesta nu am planuri pentru noiembrie, dar de data asta sărbătorile de Sfântul Andrei și ziua națională vor pica joi și vineri, deci vom încheia luna o cu o mini-vacanță oficială.
[edit] În noiembrie vom merge la concertul Vița de Vie 360. La concertul lor simfonic de anul trecut ne-am simțit foarte bine așa că ne așteptăm și acum la o experiență frumoasă.

Decembrie

Dacă în 2022 sărbătorile tradiționale au picat în weekend, anul acesta vom recupera iar Crăciunul și Anul Nou vor pica ambele lunea și marțea, deci vom primi cadou super weekend-uri mega prelungite. Ce mod mai bun de a încheia anul?