Super oferta

Primesc azi un apel de la 0219699, privesc numarul dubios si ma gandesc ca probabil ma suna cei de la banca, pentru cine stie ce oferta. Raspund, ros de curiozitate, si ascult uimit un mesaj preinregistrat, prin care clinica Sanador imi ura la multi ani si imi facea o oferta de oferta pentru o mamografie 3D.

Ca ma deranjeaza cu telefoane aiurea, sa zicem ca inteleg. Oamenii vroiau sa isi faca reclama, dar daca tot s-au decis sa ma spameze in mod automat, cu un mesaj robotic nepersonalizat, puteau sa o faca in mod clasic, prin email sau SMS, ca tot imi aveau numarul. Sau macar sa se oboseasca un operator uman.

Ca nu mi-au nimerit ziua de nastere, pot trece cu vederea, mai ales ca totusi se apropie. Sunt binevoitor si poate e de apreciat ca s-au hotarat sa ma deranjeze azi si nu saptamana viitoare, cand poate ca voi primi alte apeluri, legitime de data aceasta.

Dar nici macar sexul sa nu mi-l nimereasca? Ar fi fost interesant ca pe langa mamografie sa imi ofere, la pachet, si o vizita la ginecolog, sa stiu o chestie.

Ce pot sa zic, sunt impresionat. Daca voi fi vreodata tentat sa imi fac o mamografie, clar voi apela la Sanador. Astfel de servicii profesioniste merite rasplatite!