Niste gainari

Initial m-am bucurat cand am vazut ca DNA-ul a inceput sa reteze capete din ce in ce mai mari. Cand s-a dus Voiculescu la pusculita, a fost o veritabila zi de sarbatoare. Au urmat apoi si altii: Nastase, Becali, mafiotii din fotbal, Hrebenciuc si tot asa. Mai nou si madam Nuti are probleme, alaturi de fostul ei sot, Dorin Cocos. Nici Videanu nu o duce bine.

Stiu ca ar trebui sa ma bucur in continuare. Stiu ca ar trebui sa imi para bine. Cu toate acestea, ma deprima noile dezvaluiri...

Hrebenciuc, marele PSD-ist, a inceput sa ciripeasca de zor la DNA, Udrea si Bica ameninta si ele cu dezvaluiri, Vanghelie si Ghita se iau, virtual, la pumni. Ponta pierde alegerile si pleaca imediat la un weekend in Dubai, cutare politician PSD-ist casatorit agata tinere pe Facebook si incearca sa le combine, Negoita, primar, isi invita cetatenii din sector sa se mute daca nu le convine... Fir'ar sa fie, am fost furat de niste idioti!!!!

Nu e nici unul care sa para mai dezghetat. Nici un geniu malefic. Nici un politician de exceptie, cu scheme machiavelice. Nici un mafiot adevarat.

Nu, la noi sunt numai gainari. Niste tarani parveniti, care faceau tot felul de combinatii, gen 3 la 10 lei, boss, blugi din Turcia si alte rahaturi sau foste beizadele de pe vremea comunismului care, pe traditionalul sistem de pile, cunostinte si relatii, au ajuns in fata.

Dar daca poti sa scoti taranul din sat, nu poti sa scoti satul din taran. Primul lucru pe care l-au facut acesti parveniti au fost sa se sparga in figuri cu maxini luxoase si viloaie de neam prost. Kilograme de aur si sunci expuse pe o plaja exotica. Si afaceri, tone de afaceri cu statul.

Iar cand s-a ingrosat gluma, ce au facut? S-a lasat cu asasinate? Oameni bagati la spital cu rol de intimidare? Jocuri politice spectaculoase? Santaj din ala, de om destept care si-a asigura spatele, cum vezi numai prin filme?

Da' da de unde! Au inceput sa se toarne unul pe altul pe Facebook si sa se planga de conditiile grele din inchisoare.

Halal gainari...