Covid-spirații

Covid-spirații

Privind de undeva dintr-o bulă actuala situație de pandemie, cu un amestec egal de interes și dezinteres, găsesc câteva aspecte ale acesteia tare ironice.

Dacă aș fi un mason / reptilian / soroșit / Bill Bezockerberg / elita a 1% din 1% și aș vrea să mai curăț omenirea, atunci un virus *ca coronavirusu'* ar fi un pariu bun. O boală destul de transmisibilă încât să se poată răspândi în întreaga lume dar nici prea transmisibilă încât să scape de sub orice control și suficient de gravă încât să moară destui dar nu suficient de gravă încât să riști o veritabilă apocalipsă.

Și dacă aș fi un mason / reptilian / soroșit / Bill Bezockerberg / elita a 1% din 1% și aș vrea să mai curăț omenirea, atunci de cine aș vrea să scap? Ideal ar fi să îi păstrezi pe cei productivi, care nu fac umbră degeaba pământului iar restul pa.

Așa că scoți din te miri ce laborator o boală *ca COVIDu'* și lași pleava să se vânture singură. Le spui oamenilor să poarte mască, să păstreze distanța, să evite aglomerația, să se spele pe mâini și alte chestii de bun simț.

Ăia inteligenți fie știu deja aceste detalii, fie recunosc că sunt idei bune așa că urmează sfaturile. În plus, probabil că sunt și genul de oameni care au grijă de fizicul lor, fac sport, mănâncă sănătos și drept urmare ar fi fost feriți oricum de boală. Pe ei ai vrea să îi păstrezi că nah, oricât de mason / reptilian / soroșit / Bill Bezockerberg / elita a 1% din 1% ai fi, tot ai nevoie de cineva care să îți inventeze chestii, să îți administreze afacerile, să îți satisfacă nevoia de cultură și alte sclavageli de genul.

Ăia mai puțin inteligenți dar obedienți urmează sfaturile. Nu or ști toți cu virusuri și d-astea, dar dacă zice guvernul și domnul doctor să poarte mască atunci înseamnă că așa o fi bine, că doar oamenii aceia au o școală și știu despre ce vorbesc, nu? Și pe ei ai vrea să îi păstrezi că nah, oricât de mason / reptilian / soroșit / Bill Bezockerberg / elita a 1% din 1% ai fi, tot ai nevoie de cineva care să dea cu mătura, să care marfă, să facă agricultură și alte sclavageli de genul.

Tragi linie și cine rămâne? Ăia insuficient de inteligenți care să își dea seama cum să se protejeze și prea încăpățânați să urmeze un sfat bun. Iar dacă ești mason / reptilian / soroșit / Bill Bezockerberg / elita a 1% din 1% atunci ești și malefic, măcar o țâră, și te mai apuci și să-i trollezi.

Le spui că că e un complot de-al tău să subjugi lumea dar și că masca e botniță, că-i sufoci cu CO2, că-i otrăvești cu 5G și-i autești cu vaccinuri și apoi stai frumos pe margine și-i privești cum se curăță singuri în timp ce refuză să urmeze cele mai elementare sfaturi sanitare.