Apărătorii drepturilor bărbaților

Apărătorii drepturilor bărbaților
Photo by Nathan Dumlao / Unsplash

Foarte multă vreme m-am întrebat care e problema tradiționaliștilor și a susținătorilor curentelor putiniste și trumpiste cu homosexualii.

Ok, să zicem că înțeleg până la un punct că li se pare scârbos. Dar pe de altă parte, gay-ii nu le fac competiție. Înțeleg problema bărbaților cu lesbienele și a femeilor cu homosexualii, are sens. Dar bărbații anti-homosexualitate? Cu ce te deranjează, dom'le?

Apoi a apărut noul scandal al momentului în presă. Niscaiva jigodii libidinoase, deghizate în profesori universitari respectabili, ar fi pipăit și abuzat tinere studente. Și atunci mi s-a aprins beculețul.

Toți AURiștii, tradiționaliștii, naționaliștii, putiniștii, trumpiștii, șoșocarii și restul... sunt vajnici luptători pentru siguranța noastră!

Păi dacă era homosexualitatea la ordinea zilei, pe lângă domnișoare pipăite de boșorogi, am fi avut și domni mângâiați pe fund de fosilele de la catedră. Ce tragedie ar fi fost asta...

Iar ca bonus, până și studentele sunt mai în siguranță. Dacă acum e rău, că trebuie să se ferească de profesori prădători... cum erau dacă ar fi avut și grija profesoarelor prădătoare?

Ce noroc pe capul nostru că acești eroi necântați de nimeni se zbat pentru noi! Desigur, ar fi putut să se lupte cu nedreptatea și abuzatorii dar toate la timpul lor. Sunt convins că împotriva lor vor milita în continuare, nu?

Nu?