Relaxare cu pisici

Relaxare cu pisici

După o noapte în care nu am dormit tocmai bine, o trezire matinală și o alergare de 10 kilometri la Sun Challenge a urmat o zi de relaxare. Teoretic.

Undeva în jurul prânzului m-am așezat în pat, să recuperez somnul lipsă și energia consumată la cursă. Am citit până au început să mi se închidă ochii, am lăsat pleoapele să coboare... apoi Madam a început să se scuipe cu Dracul!

Am început să mă răstesc la ei, să hâsâim împreună până când s-a așternut la loc liniștea. Au început să mi se re-închidă ochii, am lăsat pleoapele să coboare... apoi Dracul a început să râcâie la ușă cu ghearele, pentru a cere afară din cameră.

L-am înjurat gospodărește, m-am dezlipit cu greu de pat și i-am deschis ușa să iasă afară apoi m-am cuibărit iar sub pătură, cu capul pe perna moale. Au început să mi se re-închidă ochii, am lăsat pleoapele să coboare... apoi Micușor a început să urle și el că vrea afară.

L-am înjurat și pe el, am încercat să îi explic că nu ar trebui să intre în cameră dacă nu îi place aici, apoi m-am ridicat iar din pat și i-am deschis și lui ușa să iasă afară. Oftând, m-am tuflit înapoi în locul de dormit. Au început să mi se re-închidă ochii, am lăsat pleoapele să coboare... apoi Madam a început să plângă la ușă!

Mau, mau, mau! Mau, mau, mau! chițăia ea dramatic.

Mau, mau, mau! Mau, mau, mau! a continuat să chițăie până când prietena mea i-a deschis ușa, din sufragerie.

-Hai, Madam, afară! a invitat-o ea.

Dar Madam s-a așezat în fund în dreptul ușii, refuzând să iasă. Nu dorea să se ducă ea afară, dorea să vină prietena mea înăuntru.

-Ai reușit să ațipești? m-a întrebat după ce a ridicat ochii de la pisica mustăcioasă ce plângea în prag de ușă.

O întrebare complet inutilă... de parcă poate dormi altcineva în afară de pisici.