Cum să (nu) faci bani - Netflix

Cum să (nu) faci bani - Netflix

Acum ceva vreme Netflix a decis să strângă lațul și să limiteze accesul la o singură "gospodărie" pe cont. Am cont încă de la lansare și m-am declarat mulțumit de serviciile oferite.

Foloseam inițial cel de-al doilea tip de abonament, ce oferea posibilitatea de a urmări simultan de pe două conturi (eu și prietena), apoi am făcut upgrade la varianta mai scumpă, cu 4 ecrane, pentru a putea împărți contul și cu sora mea. Nu era o sumă neglijabilă, dar nu mă deranja să o plătesc.

Apoi au introdus regula cu household-ul și am decis ca în loc să plătesc extra ca să se poată uita sora mea în continuare, să fac un dowgrade la abonamentul cu două ecrane.

Și uite așa, în loc să plătesc 2 euro în plus, am ajuns să plătesc cu 2 euro mai puțin.

abonamente Netflix

De ieri însă am început să avem probleme. Deși suntem pe planul cu 2 ecrane, nu mă mai pot uita în paralel cu prietena, primim eroare cum că sunt prea mult persoane care îmi folosesc contul.

Am verificat în pagina de setări, e totul în regulă, nu e conectat nimeni în plus. Dar cu toate asta... nu mai merge. Netflix îmi cere iar 2 euro extra ca să continue să funcționeze.

Sigur, aș putea să caut pe Internet potențiale soluții sau să iau legătura cu departamentul lor de relații cu clienții. Doar că nu am timp de asta, cum nu prea mai am timp nici de Netflix, de altfel.

Așa că în loc să le dau încă 2 euro, cel mai probabil o să le dau cu 5 euro mai puțin și o să fac un downgrade la cel mai ieftin plan. Dacă nu pot folosi două ecrane simultan, de ce să mai plătesc?

Am și un cont de HBO Max, am cărți de citit și, în plus, cunosc tradiționalele soluții de a urmări filme sau seriale pe Internet.

Vedem cine clipește primul, eu sau Netflix?