Your post title

Ecranul alb poate fi atat un cosmar, cat si un blestem. Da, uneori iti permite sa iti dai frau liber imaginatiei si sa scoti o poveste din nimic, dar cel mai adesea este infricosator.

De fiecare data cand deschid panoul blogului si sunt complet lipsit de orice urma de inspiratie, singurul lucru care ma despare de ingrozitorul ecran alb este pseudo-titlul "Your post title"

your post title

Ai 0 cuvinte si 0 idei dar de multe un simplu titlu poate fi de ajuns. Nu e nevoie sa fie un titlu iesit din comun, care sa puna si mai multa presiune asupra ta, sa fii nevoit sa vii cu o poveste pe masura titlului.

Un titlu bun este o caramida pe care poti construi, in sens invers, o poveste. Chintesenta e acolo, ai gasit-o, ai punctul de plecare si tot ceea ce lipseste este sa extinzi incet, incet, ideea.

E drept, de multe ori lucrurile sunt diametral opuse. Cu o poveste in spate, se extrag ideile principale, sunt comprimate, sunt analizate iar rezultatul, titlul, este cireasa din varful tortului, menit sa incoroneze constructia.

Dar dincolo de rolul sau oarecum decorativ, te poti baza pe el sa fie baiat bun, saritor, gata oricand sa ajute. E cel ce pune prima caramida dupa care iti cedeaza mistria si te incurajeaza sa continui.

Your post title este eroul nescris al blogurilor. Este titlul din spatele titlurilor, inspiratia din spatele inspiratiei si cel fara de care nimic nu ar fi putut exista.

Aceasta poveste ii este dedicata