Cat damn it

Un spray, un mouse, creioane, un teanc de hartii, un pahar, un incarcator de telefon, un prospop, acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care Pusha ar fi putut sa le darame. Lucruri inofensive, adesea darmate si uneori sparte. Lucruri cu care Pusha, si nu numai aveau experienta in a le darma. Dar nu, din sumedenia de lucrusoare, Pusha a darmat fix cutia de pioneze.

Le-am vazut adesea, pe biroul lui Alex, stand cuminti in cutiuta lor. Colorate divers, erau genul de chestiuta simpatica, pentru care nu ai un folos foarte clar, dar care pare utile.

Au trecut cu succes prin multe renovari si mutari, cutia pastrandu-si de fiecare data cu succes integritatea. Pana cand azi o pisica haina s-a gandit sa escaladeze mobila...

Si pune-te si aduna pioneze de pe podea, cautandu-le cu grija, pentru a nu avea mai tarziu o surpriza neplacuta si, mai ales, dureros de intepatoare.

Uneori, "de ce iubim pisicile?" nu e doar o intrebare retorica, ci e o curiozitate extrem de justificata, mai ales cand te imaginezi strangandu-le de gat ca Homer Simpson pe Bart

why you little...
(sursa: devilsbedpost.com/)

Dupa care se uita la tine cu ochii lori mari de pisica. Si le ierti, pentru ca tare mai sunt mangaiabile...