Pusha, papusa de pisica

Pusha, papusa de pisica

Alaturi de Tasha si de Pishcot, Pusha este cea de-a treia feblete a mea. Cam ca aproape toate pisicile din casa, a fost salvata de Alex. A gasit-o undeva pe traseul tramvaiului 7, fusese calcata de o masina, era plina de sange si nu stia daca o sa supravietuisca sau nu. Povestea are insa un final fericit, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos, iar pisicuta acea mica si jigarita a ajuns o mandrete de felina.

pusha - atunci si acum

Ia uitati-va doar la ea, sa vedeti o papusa de pisica!

pushica frumushica

V-ati uitat? Acum e randul ei sa va priveasca.

pusha are ochi frumosi

Acum ca am terminat cu introducerile, ar fi randul meu sa o prezint, din punctul meu de vedere.
Cand m-am mutat impreuna cu Alex am fost destul de gelos la inceput, ea avea atentia tutoror matzelor iar pe mine ma cam ignorau toate. Mi-ar fi placut sa pot lua o matza, sa o tin langa mine, sa imi toarca pe piept si sa adormim amandoi. Mi-au placut dintotdeauna iar torsul de pisica este extrem de relaxant.

Problema era ca pe cat de mult imi doream eu acest lucru, pe atat de mult nu erau ele interesate. Pe Pusha am incercat de nenumarate ori sa o rapesc, sa o conving sa se aseze langa mine inainte de a adormi, dar fara succes, iar alt candidat mai bun nu prea puteam gasi deoarece in camera noastra nu primim decat foarte putine pisici, restul dormitand prin sufragerie si bucatarie.

S-a intamplat insa ceva foarte interesant. Dupa ce incercam sa o aduc fara succes langa mine si adormeam singur... Pusha venea sa imi tina companie. Se lungea alaturi de mine si se culca. Mai ca imi si imita pozitiile uneori.

pusha dormind langa mine
(poza facuta de Alex in timp ce dormeam)

Am prins si mai mult drag de ea dupa ce am aflat acest lucru si intre timp s-a mai imblanzit si ea. De atunci, de fiecare data cand Pusha doarme in camera noastra, se aseaza pe perne fix intre mine si Alex (dar de obicei mai aproape de mine, sac!) si doarme alaturi de noi.

Mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc noaptea, sa simt ceva moale si cald langa mine, sa mangai Pusha care sa tresara si sa miaune prin somn, dupa care sa adorm la loc.

E foarte amuzant faptul ca are cele mai ciudate pozitii cand doarme. Nu am mai vazut o pisica atat de flexibila, sa doarma in asemenea pozitii de contorsionist.
pusha dormind langa porcu
(alaturi de Porc, bulldogul francez)

Credeti-ma, avem zece in casa, si stiu ca pisicile nu dorm mereu intinse dar chiar nu se compara nici una cu modul ciudat in care se intinde Pusha cand doarme.

pusha dormind

Uneori mai si casca, si are un ochi putin mai mare decat celalalt.

pusha strambandu-se

Desi intre timp s-a facut ditamai felina...

pusha intinzandu-se

... Pusha va ramane mereu papusha de pisica, cea care venea sa imi tina companie cand adormeam.