Unealta filozofala

In vremuri de demult apuse, cand stiinta era un domeniu foarte inexact, alchimistii isi petreceau intreaga viata in cautarea pietrei filozofale, obiectul magic care ar fi putut transforma orice in aur, oferi viata vesnica si probabil ca ar fi scos si peste 99 de pete de pe hainele murdare.

In aceste vremuri moderne astfel de aspiratii sunt demodate. Nu aurul e cel mai dorit lucru, nici viata vesnica, ci o unealta universala, care sa permita instalarea a aproape orice dar fara stresul unei bormasini care sa nu poata gauri peretele, fara suruburi, ciocane, cuie si batai de cap. Unealta aceasta filozofala exista deja si se numeste banda dublu adeziva.

Nu e nimic mai util la casa omului decat aceasta rola fermecata ce, in functie de model, poate sa fixeze aproape orice. Suruburile sunt de domeniul trecutului, gauri, dibluri sau ciocane au fost inlocuite cu o banala foarfeca, al carei singur rol este sa taie bucata de banda necesara.

Si atat. Pui pe perete, aplici obiectul, presezi si apoi te minunezi de cat de mult a avansat tehnologia moderna.

Am montat recent niste prelungitoare pe marginile biroului si am privit amuzat la gaurile prevazute. Pft, de parca ar sta cineva sa isi gaureasca biroul pentru asa ceva. Putina banda minune si gata, acolo au ramas.

Canal cablu pe perete? Solutia este banda dublu adeziva!
Oglinda pe perete? Solutia este banda dublu adeziva!
Te-a parasit prietena? Niste banda dublu adeziva sigur o va tine pe loc. Nu e nimic ce nu ar putea face! Daca cineva si-ar face timp sa o studieze cum trebuie sunt convins ca s-ar descoperi ca poate vindeca pana si cancerul.

Banda dublu adeziva e atat de tare incat poate fi subiect de romane, nu doar de un amarat de post pe blog.