Tony Poc

Am profitat de weekend-ul prelungit pentru a iesit duminica prin parcul Tineretului, cel mai distractiv parc din Bucuresti, alaturi de Alex si de Bebe, un foarte bun prieten.

Cand e vorba de parc, merg intotdeauna si niste role, mai ales in conditiile in care nu cred ca am mai "patinat" anul acesta. Le-am scos de la naftalina, le-am tuflit intr-un rucsac si le-am carat dupa mine.

Dupa ce am ajuns in Tineretului, observand ca pista pentru skateboard-uri si role era pustie, fara nimeni care sa poata rade, m-am lasat prada impulsului si am decis sa imi incerc norocul.

Nu mi-am facut iluzii ca as putea face cine stie ce smecherii. Cand vine vorba de mers cu rolele... nu cad. Atat. Nici macar frana nu stiu sa pun cum trebuie. Dar in filme pare atat de usor incat era o ocazie buna sa vad ce si cum.

Am incercat si bineinteles ca am cazut. Nu rau, nu am fost atat de stupid incat sa imi risc oasele (sau fundul), dar suficient cat sa ma distrez. Nu am reusit sa fac mare lucru in afara de a sterge asfaltul de cateva ori si de a-mi murdari palmele.

Important e insa sa te distrezi. Sa cazi, sa te ridici si sa razi, sa nu regreti momentul. Si, mai ales, sa nu uiti: cazatura unuia e amuzamentul altuia.