Scumbag CFR

Singura modalitate de a afla online mersul trenurilor o reprezinta site-ul oficial al CFR, infofer.ro.

A existat la un moment dat o alternativa oferita de un programator entuziasmat, mai buna, mai usor de folosit si cu un aspect mult mai placut, cam asa cum sunt, de regula, serviciile private in raport cu cele publice, dar a fost inchis in urma plangerilor CFR.

Pe langa faptul ca site-ul informaticii feroviare e desprins din manualele de istorie ale internetului, blocat in trecut mai ceva ca pensionarii ce depun anual ofrande la mormantul lui Ceausescu, pe langa faptul ca varianta de telefon e facuta la misto, doar ca sa fie, site-ul nici macar nu functioneaza mereu.

Romania este in topul tarilor cu cele mai bune conexiuni la Internet si pana si ciobanul Ghita are smartphone, sa aiba cu ce sa puna poze cu oile pe Facebook. Doar CFR merge pe principiul “las-o, ba, ca merge asa!”.

Ceea ce nu ar fi o problema chiar atat de mare daca ar merge. Am insistat azi cateva ore pe site-ul infofer, fara succes. M-am dus la gara dupa ureche, stiam ca ar fi un tren pe la 17, dar nu stiam exact la ce ora.

Bai nene, daca tot aveti si impuneti monopol pe niste informatii care ar trebui sa fie publice, pentru ca sunt de interes public, macar aveti grija sa va functioneze serviciile 24/7.

scumbag CFR

Dar nu, nici ei nu fac, nici pe altii nu lasa!