Săracii hoți

Pe Oprescu l-au luat în timpul mini-vacanței mele. Lipsit de internet și cum la posturile de partid refuz să mă uit, tot ce am prins a fost faptul că a fost reținut.

M-am gândit, ca tot omul, că poate D.N.A. își încordează mușchii și vrea să îl scuture nițeluș și pe mister Oprescu, după ce relativ recent i-au prins consilierii cu mâța în sac.

Ajung și eu pe meleaguri cu semnal mai bun, mă conectez la net și ce citesc:

In jurul orei 22.00, Oprescu a plecat de acasa si a fost oprit în trafic de anchetatori, banii inscripţionaţi au fost găsiţi asupra lui si întrebat care este provenienţa acestora, edilul a motivat că sunt bani personali, pentru a plăti nişte taxe. Anchetatorii au verificat banii, s-a văzut inscripţionat cuvântul „mită” si din acel moment, Oprescu a refuzat să mai facă declaraţii

Dimineata la perchezitie ( foto ) s-a gasit restul sumei marcata tot cu : „mita „

Film cu proști, nu alta. Și totuși, încă se găsesc multe prostituate mediatice dispuse să îi spele cadavrul politic. Pe un ton plângăcios, se vaită că arestarea lui Oprescu afectează activitatea primăriei. Care activitate, mă rog? Cea în care nu a fost în stare să asigure apă caldă în București?

După un bilanț jenant a patru ani de mandat, ani în care nu a făcut nimic, coruptul primar primește, în sfârșit, ceea ce merită. Și atunci, cât de mișel să fii oare încât să căinezi hoțul și nu victima, sau mai bine zis victimele sale?

Iar victimele, cât de naive să fie încât să privească talk-show-uri așa-zis politice, în care o gașcă de profitori fără realizări să îi plângă acestuia de milă, fără a simți instinctul de a arunca televizorul pe fereastră?