Sa fie oare o coincidenta?

Am citit mai devreme un articol despre "diplomatia" de care a dat dovada un politician roman, aflat la spital.

Lucrurile stau in felul urmator:

Un senator de Vâlcea care, ajuns cu mama sa la Urgenţa Spitalului Judeţean și i s-a părut că stă prea mult la uşă, a procedat în clasicul stil româneasc: a sunat pe cineva, ca să sune pe altcineva, care să sune mai departe, pentru a da domnul să primească tratament de VIP, cum se considera.

Pentru ca de ce nu? Doar politicienii sunt deja mai presus de lege, de ce nu ar fi si mai presus de cozi?

Pe de alta parte, recentele campanii D.N.A., aproape infame as zice, si mult hulite de politicieni, precum si umilirea acestor gainari, tarati in fata tribunalelor in catuse, asa cum merita, par sa fi dat roade.

Nu stiu daca a nimerit fix o doctorita mai rebela, varianta feminina si romaneasca a lui House, sau daca doamna in cauza a vazut ca politicienii incep sa isi piarda din alura de invincibilitate si ca nu mai au tupeu sa faca abuzuri chiar ca inainte, de teama legii.

Cert e ca politicianul in cauza a primit ce a meritat.

Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol cu o falcă în cer şi una în pământ şi l-a luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înţelesul respectivului: “Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreti să intraţi în faţă…!”

Partea cea mai tare si mai amuzanta mi s-a parut insa urmatoarea:

Ziarul nu dezvăluie cine este senatorul PSD de Vâlcea, dar spune cine este cel de Argeș. PSD are un singur senator de Vâlcea, Coca Laurenţiu Florian.

Coca Laurenţiu Florian.

Coca Laurenţiu

Coca Laur... sa fie oare o coincidenta? Comportamentul clar a fost de cocalar.