S-a dat startul la Dota

Dupa o pauza destul de lunga, odata cu The International, scena Dota2 a revenit la viata!

Prea mult timp a trecut de la ultimul turneu cu echipe de top, de la ultima finala stransa intre rivali infocati, luptandu-se pentru un premiu generos. Prea mult timp a trecut si de la ultimele stiri si barfe reale din universul Dota. Fara posibilitatea unui transfer, fara mize pentru echipele ramase pe dinafara, si cu teama de a nu fi descalificati de la Ti5 sau de a nu-si dezvalui strategiile, jucatorii au stat cuminti si si-au vazut de pregatiri.

Aproape ca uitasem cum e ca primul site pe care il vizitez dimineata sa fie joinDota, urmat de reddit. Locul stirilor legate de Dota si rezultatele ultimelor meciuri au fost luat de mult mai inspidele stiri politice sau articole despre violuri din Vaslui. Bleh.

Totul a luat insa sfarsit, ieri au inceput grupele pentru cea de-a cincea editie a The International si odata cu asta au inceput sa apara si interviurile, mini-documentarele despre jucatori si meciuri fantastice, cu faze fenomenale ce trebuie musai vazute!

Am inceput deja sa imi fac si planurile pentru marea finala, televizorul din sufragerie e pregatit, pungi de popcorn am si urmeaza sa imi mai iau si junk food. Ca totul sa fie ideal, Alex lucreaza in acel weekend deci pot sta linistit cu ochii lipiti de monitor, fara teama ca va fi suparata pentru ca o neglijez.

Doar canicula mai da peste cap planurile, facand un inceput de TI placut sa fie mai dificil de savurat, dar hei, la finalul zilei, seceta de Dota2 e mult mai dificil de suportat decat seceta reala. Si nimic nu e mai bun pentru a-ti potoli setea de Dota decat The International!

Hai cu inca un campionat pentru Puppey! Hai cu meciuri bune si racoritoare!