Prostul dacă nu-i fudul...

...parcă nu e prost destul. Iar cum politicienii români sunt din cale de afară de fuduli, se poate deduce logic cam care le e nivelul de inteligență.

Acești Trahanachi, Farfurizi și Brânzovenești moderni, se întrec a da cât mai tare cu bâta în balta pentru a vedea care stropește cel mai tare lumea. Cu gura mare și lătrătoare, ca orice dulău care vrea egalitate mai puțin pentru căței, au dresat publicul să pună botul la scandal.

Emisiuni peste talkshow-uri și dezbateri peste interviuri, toate au ca punct comun un haos interminabil în care câștigă cel care are gura mai mare și mai zgomotoasă. Din capetele lor goale, umplute cu aer cald, ies vorbe cu la fel de multă substanță, compensând însă prin volum sonor.

Priveam mai devreme cum un tractorist PSD-ist, un traseist care nu a reușit să se remarce prin nimic, se apucase să facă scandal la Digi24.

Ce face omul când nu are argumente? Atacă exprimarea, atacă persoană și neagă cu îndârjire acuzațiile oferind insulte în locul dovezilor.

E deprimant cum în clasa politică s-a strâns o gașcă de golani puși pe ciordeală, incapabili să producă bani altfel decât prin mașinațiuni șpăgare, pe spatele cetățeanului plătitor de taxe.

La rândul ei, tagma alegătorilor e alcătuită din persoane care fie sunt complice la jaful organizat, în speranța unor firimituri, fie ignoră complet toată această glumă proastă și încearcă să își vadă de viață.

Iar cum pâinea s-a terminat de mult, fiind împărțită între ei și oamenii lor, pentru restul rămâne doar circ, distribuit cu generozitate de politicieni, măscăricii perfecți.