Politically correct

Azi o să fiu rasist și o să spun lucrurilor pe nume. Prea mult am suportat acești paraziți ai societății incapabili să producă nimic. Hoți, lipsiți de educație și de bun simț, fără o ocupație reală și productivă, a sosit timpul să nu ne mai amăgim cu ideea că vai, nu sunt toți așa și să punem piciorul în prag: rasa politicienilor trebuie rasă din țară!

Aproape fiecare dată când auzi ceva despre România în presa de afară, e vorba despre acești ciumpalaci care ne fac de râs.
"Premierul României Victor Ponta e cercetat penal dar nu își dă demisia".
"Președintele Partidului Social Democrat din România, Liviu Dragnea, promovează o lege care să cenzureze dreptul la exprimare."
Păi să nu-ți crape obrazul de rușine? Îți vine să te duci și să urli în fața jurnaliștilor străini: nu suntem toți așa! Aceștia sunt politicieni, nu români. Dar e prea târziul, numele ne-a fost deja terfelit.

Și cine sunt în fond acești politicieni? Niște grandomani, toți posesori de viloaie cu mii de turnulețe, conducând limuzine de lux, cu tone de bani. Și te întrebi, de unde? Că nu au muncit cinstit în viața lor. Iar omul de rând, sufocat de taxe și impozite, înjură printre dinți și se întreabă cum de nu îi ia la puricat ANAF-ul și pe aceștia, ca pe buticari?

Colac peste pupăză, politicianul nu e politician destul, dacă nu e și fudul. Se dă drept minoritate discriminată și beneficiază de tot felul de avantaje. Ați fost la facultate? Ați învățat pentru examene, pentru a fi admiși pe un loc mai bun? Ei bine, aflați că politicienii au locuri speciale. Primesc doctorate fără efort, bazat doar pe baza culorii politice. Păi e corect așa ceva?

Lipsa lor de educație și de bun simț se vede și atunci când aruncă cu bani pentru a-și gâdila orgoliul. Fără număr, fără număr, lipesc bancnote în frunte jurnaliștilor pentru a fi lăudați. De parcă ei nu ar fi suficient de lipitori, au mai întreținut și apariția unei întregi tagme de sugători, mercenari din presă ce cântă în favoarea oricărui politician ce scoate banul gros.

Iar politicianul e orgolios din cale afară. Vrea să audă de dușmani și să le vadă numele târât prin noroi, dar și să îi plângă oamenii de milă atunci când are probleme.

Atunci când tu te crezi rege,

Vine DNA-ul să te lege

Trăgându-se din triburi de barbari călători, de unde și mentalitatea de peșteră, obiceiurile lor de păsări călătoare supraviețuiesc și în ziua de azi, când zboară din partid în partid, fără griji și fără o apartenență politică stabilă.

Nu numai că sunt o veritabilă plagă acum, dar se și împuiază peste măsură, asigurându-se că vor reprezenta o problemă și mâine. Sigur, veți spune, ce vină au copiii? Sunt nevinovați și ar trebui să aibă o șansă să își clădească propriul viitor, fără a fi discriminați. Dar hai să fim serioși, ce se naște din pisică, șoareci mănâncă.

O beizadea de politician nu va munci niciodată. Cunoașteți măcar vreunul dintre ei care să o facă? Cine a crescut în casă de hoți, ajunge să sugă de la stat. Unul la primărie, unul la prefectură, unul la parlament, uite așa își împrăștie odraslele prin toata țara, în timp ce românul de rând de-abia dacă are unul, doi copii, pe care trebuie să îi trimită la muncă, la privat.

Iar dacă cumva credeți că sunt ignorant și rasist, priviți adânc în sufletul vostru și răspundeți sincer la următoarea întrebare: ați avea curajul să vă lăsați buzunarele nepăzite în preajma unui politician?