Nescafail

Povesteam acum ceva vreme despre experienta mea la Dreamhack 2015 si despre cat de incantat am fost de initiativa Nescafe si modul in care s-au facut reclama la festival.

M-am inscris printre amatorii de o cana Nescafe cu bustul meu scos la o imprimanta 3D, m-am lasat scanat si mi-am trecut adresa si datele de contact. Mi s-a spus ca urmeaza sa mi se trimita cana prin posta, cam intr-o saptamana. Asta se intampla pe 25 aprilie...

Saptamana trecuta, undeva la sfarsitul lunii iunie si dupa multe saptamani dupa data de 25 aprilie, m-am trezit sunat de un curier care aparent avea sa imi livreze o cana de la Nescafe. Mai sa fie... Nescafe chiar s-a tinut de cuvant!

O mica problema doar: persoana din cana nu eram eu.

cana nescafe cu sculptura 3D

Nu numai ca nu semana cu mine, lucru de inteles tinand cont de detaliile aproape inexistente ale sculpturii, dar nici macar sexul nu mi l-au nimerit. Par lung am mai avut, desi nu mai lung de umeri, dar sani... niciodata.

Partea cea mai amuzanta a fost ca si in lista noastra de Facebook se plangea o fata, care primise bustul unui tip.

In fine, am lasat cana pe dulap si am uitat de ea. Acolo ar fi ramas multa vreme daca nu m-ar fi sunat iar curierul. Aparent cei de la Nescafe au realizat ca e o greseala si isi vor canile inapoi, pentru a le reface. Urmeaza, probabil, sa primesc alta cana, peste vreo 2 luni...

Din moment ce au tot aruncat oricum o gramada de bani pe curier, nu inteleg de ce nu au lasat canile la stapanii lor, dupa care sa le trimita si pe cea corecta. Daca tot o dai in bara, nu freca omul la cap si curierii cu 'nspe mii de drumuri.

Nescafe, te-ai facut de 3 in 1 cu faza asta...