Louis C.K. si pirateria

Un exemplu foarte bun de "asa da" cand vine vorba despre piraterie este Louis C.K..

Louis este unul dintre cei mai talentati artisti de stand up comedy ai momentului. Subiectiv vorbind, as zice chiar ca e cel mai bun, nefiind depasit decat de legendarul George Carlin. Este si singurul astfel de artist american pe care il apreciez si care reuseste sa ma faca sa rad (din nou, exceptandu-l pe maestrul Carlin).

Are un talent extraordinar in a analiza umoristic toate aspectele meschine, misogine, egoiste, ipocrite, stupide si mai ales deprimanto-amuzante ale vietii si ale civilizatiei umane. Cred ca e singurul om care a reusit sa ma faca sa rad si sa plang in acelasi timp si asta pentru ca Louis loveste mereu unde doare cel mai tare, dar o face cu un umor negru demn de apreciat. E o combinatie bizara intre artist de geniu si umorist obscen.

Louis C.K.
(sursa: Jungleboy 叢林男孩/Flickr)

Ei bine, Louie reuseste si sa fie un afacerist de succes. In 2011 a reusit sa stranga 1 milion de dolari vanzandu-si unul din show-uri pe site-ul sau. Ma numar si eu printre cei care au contribuit, dupa ce am aflat de la Zoso de oferta.

Omul a cerut (si inca cere) 5 dolari pentru show-urile sale. Atat. 5 dolari. O suma micuta chiar si pentru un roman, mai ales raportat la pretul unui bilet de cineva.

De banii acestia poti alege sa descarci local continutul, in format SD sau HD, inclusiv 1080p sau ii poti face streaming de 3 ori. In momentul de fata descarc (la o viteza foarte ok) recent lansatul Live At The Comedy Store pentru care am fost mai mult decat bucuros sa platesc acei 5 dolari. Am platit cu Paypal, am primit link-urile de download si toata lumea a fost fericita.

As fi fost fericit sa platesc, de exemplu, si pentru HBO GO, o suma lunara, tot prin Paypal, sau cu cardul. Doar ca nu se poate, desi am oricum abonament HBO prin RDS.

Dar nu-i nimic, pentru restul exista torrentele. Show-ul lui Louis l-am descarcat deja