Jos cu falșii naționaliști

Jos cu falșii naționaliști

De ceva vreme s-a umplut internetul de falși naționaliști, care îi dau în sus și în jos cu dacii liberi și alte miciuni, în timp ce scopurile lor reale sunt de manipulare întru forțele răului!

Cum știi că sunt papagali? E simplu! Uitați-vă doar la acest grafic:

Number of domestic cats per 1000 people
sursa imaginii: @themapophile

Frumoasa noastră țărișoară nu e prima, așa cum ar merita, ci pe a doua poziție. Și cine e încununat cu lauri? Fix ungurii!

În timp ce acești impostori, agenți ai ocultei, ne vrăjesc cu prostii precum vaccinuri satanice îmbibate cu cipuri 5G și alte lozinci menite să îți ia ochii, noi pierdem tocmai ceea ce contează.

Nu, dragi frați daci, ungurii nu ne fură țara, ne fură în schimb pisicile!

Așa că de azi înainte luați mare aminte la ce vedeți pe Facebook. Cine încearcă să vă distragă atenția cu anti-vaccinisme, mesaje anti-minorități, citate din Arsenie Boca și alte bălării, aceștia sunt de fapt spionii agenturilor străine! Unguri care vor să ne tragă în jos, ruși sau occidentali care vor să ne detroneze.

Și atunci în cine să aveți încredere? În oamenii care au pisici și pun poze cu ele! Aceștia sunt adevărații iubitori de patrie și neam, care se zbat în anonimat să ne pună campioni pe hartă!

Hai, lăsați prostiile și luați o pisică în brațe.

iepurele-dormind-1