Informații utile?

Să vă ferească Dumnezeu de a avea nevoie să vizitați pe cineva la spital. Și să vă ferească și de nevoia de a afla informații despre acel spital.

Cum avem pe cineva internat recent la Spitalul de Urgență "Sfântul Ioan" din București, am intrat pe site-ul lor să ne interesam de programul de vizită.

Pe prima pagină, nimic interesant. Puțină gargară clasică și cam atât. Dar observăm în meniu secțiunea Despre. Poate că la informațiile despre spital vom afla care e programul de vizită. Așa că deschidem meniul...

Organigramă, salarii, sponsorizări, contracte, și alte informații publice interesante. E frumoasă și necesară această transparență, dar nu e cee ce căutam.

Unde putem găsi oare programul de vizită? Hai să încercăm la secțiunea Servicii medicale

Informațiile despre pacienți sunt foarte utile, relativ accesibile... dar întrebarea rămâne: unde e programul de vizită? Pare a fi o întrebare frecventă, hai să încercăm acolo.

În construcție... superb!

Un site învechit, făcut de amatori, după cum se poate observa direct în codul sursă.

<!-- Just for debugging purposes. Don't actually copy this line! -->
Ce face asta? Cine știe, hai să o lăsăm acolo, nu e ca și cum instrucțiunile ar spune să nu o facem.

Și deși site-ul arată ca un proiect de liceean făcut prin anii 2000, folosește Bootstrap. De ce ai face o casă din chirpici angajând o echipă de șantier, cu macarale și buldozere?

Pentru că nu pot pune un amârât de program de vizită, de-aia.

În momentul la care scriu acest post, programul de vizită la spitalul de urgență "Sfântul Ioan" din București este între orele 15:00 - 20:00 în timpul săptămânii și 10:00 - 20:00 în weekend.
Dar nu o să aflați acest lucru de pe site-ul lor.