Cu matza'n brate

Cu matza'n brate

Am o pisica pufoasa in poala si nu mi-e teama sa o folosesc! E moale, gri si toarce, ce poate fi mai infiorator de atat? Nici cu un caine de paza nu te-ai simti mai in siguranta. Asta pentru ca daca ar veni cumva vreun hot s-ar uita intai in ochii mari de matza si ar incepe sa o mangaie, uitand complet pentru ce a venit.

Pisica tine si de cald. Afara s-a lasat racoarea, de-a dreptul friguroasa, mai ales dupa perioada recenta de canicula, dar ghemotocul de blana iti incalzeste picioarele. E ca o sobita portabila, ca un mini-calorifer sau un foc de tabara doar ca nu functioneaza pe baza de gaze sau de lemne ci de mangaieri. In plus, nici nu scoate fum dar lasa, din nefericire par. Un alt dezavantaj e ca nu poate fi folosita la gatit dar hei, nu le poti avea pe toate.

Te relaxeaza intr-un mod nemaintalnit. Nu ai cum sa fii agitat sau nervos cu o pisica in brate. Actioneaza ca un magnet si atrage toate sentimentele negative, inlocuindu-le cu sentimente pufoase.

Cea mai buna cura e sa mangai blanita unei matze, garantat va sterge orice urma de stres si va lasa in loc fire de blana. Pisica e multumita pentru ca e mangaiata si bagata in seama, tu esti multumit pentru ca pisica te lasa sa o mangai si te baga in seama. E o situatie in care castiga toata lumea, mai putini cei fara pisici, care privesc cu jind la pufosenia din brate.