Cine rade la urna, rade mai bine

Lasand la o parte penibilul situatiei actuale in care se afla premierul Victor Ponta si disperarea cu care se agata de putere, din dorinta de a evita o excursie dupa gratii, este destul de amuzant sa vezi cum se perpeleste de frica clasa politica.

La fel ca sobolanii care parasesc corabia pe cale sa se scufunde, si politicienii incep sa se toarne unii pe altii. Chiar as vrea sa stiu ce de dezvaluiri apar prin beciurile D.N.A. si cine da in gat pe cine. Probabil stenogramele de acolo ar fi mostre valoroase de umor involuntar.

Tot in aceasta perioada se poate vedea clar cine e corupt si merita linsat, cel putin la modul figurat. Cine sunt cei care se agita? Tariceanu, cu comisia lui? Ministrul justitiei, Cazanciuc, care ii ia apararea lui Ponta? Intreg PSD-ul, care s-a facut zid in jurul acestuia?

Corupti cu totii, privesc spre Ponta, privesc spre gratii si incearca sa se alieze, doar-doar vor scapa. Banuiesc ca e frustrant ca dupa ani de zile in care s-au crezut mai presus de lege sa fie tratati precum borfasii ordinari care sunt.

Din postura de spectator insa lucrurile sunt cu adevarat sublime. E o perioada in care merita sa citesti stirile ca sa afli care va scapa de canicula vara asta. De la ce partid este, cati ani va primi, cati bani i se vor confisca... s-ar putea organiza chiar pariuri pe tema asta.

Asa ca asteptam. Radem, glumim, facem poante pe seama lui Copy-Ponta si asteptam cu nerabdare viitoarele alegeri. Se va vedea la urna ce s-a ales din actuala clasa politica. Si cine rade la urna, rade mai bine