Chef de joaca

Ma pandeste pe furis de la locul ei, asteptand sa fac o miscare. In clipa in care dau cel mai mic semn ca as fi treaz, tzup! sare pe mine. Sunt treaz, deci trebuie sa am chef de joaca!

Mi se aseaza pe piept, cautandu-mi mana cu capul, asteptand sa fie mangaiata, ca si cum mangaierile ar fi ceva firesc si nu intelege de ce se lasa asteptate.

O mangai pe capsorul negru de dracoaica, imi toarce si imi maseaza pieptul cu labutele, dupa care se plictiseste si pleaca la fel de rapid cum a venit. Gata joaca! Ea e o pisica independenta si nu are nevoie de nimeni!

Iau telefonul in mana, dau sa citesc ceva si iar sare pe mine. Citesc, deci sunt treaz! Sunt treaz, deci trebuie sa am chef de joaca! E un du-te/vino constant in fiecare zi si mai ales in fiecare dimineata.

E de ajuns sa ma uit in directia ei si imediat se prinde. Miauna cu subinteles, ca si cum mi-ar confirma ca mi-a citit intentiile, dupa care vine iar sa se bage in seama. Apoi pleaca, se aseaza la picioarele mele. Revine sa fie mangaiata, dupa care aude ceva, ciuleste urechile si sare ca din arc. Cine s-o mai inteleaga?

Dintre toate matzele din casa, ea e cea mai independenta. Se plimba prin toata casa, ca si cum ar fi propriul ei regate, le mai celorlalte pisici fara motiv, doar pentru ca poate si dupa ce se plictiseste vine sa stea langa mine... pana apare ceva ce ii distrage atentia si iar se duce.

E o pisica tsundere, atata lucru e clar

tsundere cat