A început

Cum ce a început? Apocalipsa zombie, e clar. Semnele sunt cum nu se poate mai clare.

O știre de pe Hotnews spune așa:

Un barbat aflat la bordul unui avion Aer Lingus a murit dupa ce ar fi muscat un alt pasager si a fost imobilizat. O femeie a fost retinuta, in bagajul sau fiind gasita o substanta suspecta

Dacă asta nu e prilej de ascuțit topoare și cumpărat drujbe, nu știu ce altceva ar fi.

Mai în glumă, mai în serios, știrea asta e îngropată între noutăți legate de ce boacăne au mai facut politicienii români și ce alt scandal mai apare pe tema imigranților.

Ar fi culmea și chiar ironic ca o astfel de epidemie să pornească brusc iar informația să fie ignorată în favoarea altor știri mult mai puțin importante.

Interesant este că și contextul pare potrivit: un noian de imigranți musulmani invadând țările europene, o situație militarp tensionată în jurul Orientului Mijlociu și al Rusiei. Un scriitor bun ar scoate un roman excelent pe tema asta, poate ceva în stilul World War Z.

Chiar și pe plan local terenul e fertil, urmează sezonul pupăturilor de moaște. Ce amuzant ar fi ca maica Parascheva să se ridice acum din morți iar oasele ei veștejite să convertească mulțimea de adulatori în moaște vii? Asta da știre! Ar apărea pe prima pagină, imediat sub ultima declarație a lui Dragnea