Păcăleală de 1 aprilie

Prima dată m-a păcălit azi RATB. Credeam că dacă plec de acasă ca de obicei și ajung de regulă la muncă cu 30-15 minute mai devreme, sosesc și azi la timp. Ha ha, păcăleală de 1 aprilie, am ajuns la 2 minute după încperea programului.

Apoi ne-a păcălit un client. Credeam că dacă ne-a anunțat acum 2 săptămâni că are nevoie de un proiect azi ne va trimite materialele din timp. Ha ha, păcăleală de 1 aprilie, a continuat să trimită și să facă schimbări în ultima zi.

Lăsând glumele la o parte, am avut măcar parte de o vreme frumoasă, caldă și însorită. O vreme ideală pentru a deschide balconul, să ne învăluie aerul proaspăt de afară. Ha ha, păcăleala de 1 aprilie, de fapt în zonă se construiesc chestii și odată cu aerul de primăvară ne-a intrat în cameră și o cacofonie infernală de bormașini, flexuri și picamere.

La final de zi și început de weekend, mi-am verificat contul prin Internet Banking, să văd câți bani mai am. Am sperat până în ultima clipă să aud, “ha ha, păcăleală de 1 aprilie, de fapt ai mai mulți bani”. Dar nu, fix banca și-a găsit să fie serioasă.