Mitzoc, roscovanul hotzoman

Faceti cunostinta cu Mitzoc, cel mai hot motan! Daca isi pune mintea, il intrece pana si pe Ponta!

Mitzoc este una dintre cele mai batrane pisici din casa. A fost al parintilor lui Alex, un amarat despre care doctorul a spus ca nu are nici o sansa sa traiasca si care acum s-a facut ditamai pisoiul.

Dumnealui iese in evidenta prin doua lucruri mari si late.

Primul este blanita roscovana, precum pisoiul din reclamele Friskies, Motanul Incaltat din Shrek, Garfield sau Heathcliff.

Al doilea lucru este personalitatea de hot si de profitor parsiv! Nu e in intregime vina lui, cel putin la partea cu furatul.

A fost invatat (prost) de mic sa fure din farfurie iar astazi sta cu noi la fiecare masa si trage cu labuta pe margine, incercand sa capete cate ceva. La inceput e simpatic, dar devine rapid stresant cand descoperi ca nu mai poti scapa de el.

Este supranumit, pe buna dreptate, "curva felina". Asta pentru ca Mitzoc iubeste pe oricine atata vreme cat e rost de mangaieli. A fost prima dintre matzele lui Alex care m-a "adoptat" si m-a lasat sa o iau in brate si e la fel de prietenos cu aproape orice persoana care vine in vizita.

Viiiine, te priveste cu ochi mari si negri, iti miauna frumos si incepe sa toarca, doar-doar va fi bagat in seama, mangaiat si hranit.

Principalul sau rival este Sebi, celalalt mos al casei. Fiind amandoi masculi alfa, se lasa adesea cu scantei. In schimb, cu restul pisicilor se intelege bine, dupa cum se si poata vedea in poza de mai jos, unde il spala pe Speriat.

Cel mai amuzant e faptul ca e si gelos si atunci cand se supara, se aseaza cu fata la perete si nu mai vrea sa dea ochii cu nimeni. Si-asa iti vine sa il iei si sa il mangai, ca sa-i treaca supararea... ce sa mai vorbim, stie sa se bage pe sub pielea omului, hotzomanul!