Business in autobuz

Putine lucruri te pot surprinde in transportul public bucurestean. De la evenimente relativ comune, cum ar fi furtul din buzunare, bataile sau injuraturile, pana la lautari cu acordeon, pustani cu miei in brate sau vanzatori de sosete, manusi sau servetele, in autobuzele, tramvaiele si troleibuzele din capitala te poti astepta la orice.

Ca sa il parafrazez pe Dante, “Lasati orice speranta, voi cei care urcati aici”.

Cand credeam ca nimic nu ma mai poate suprinde, RATB a reusit din nou sa ma faca sa ma indoiesc de logica lumii bucurestene.

Pe panoul TV din autobuzul 116, pe ruta Unirii, Tineretului, Berceni, Gara Progresul, dupa ce s-au perindat tot felul de imagini din locuri exotice, precum Sfinxul sau Marele zid chinezesc, au aparut si reclame.

Ce anume ar interesa publicul calatorilor dintr-un tramvai, cei ce se cearta pe locurile pe scaun, miros a transpiratie si nu isi valideaza cardurile?

O reclama la WallStreet 360 o emisiune online despre business. Pentru ca nu se stie niciodata: poate ca o pensionara isi va deschide un magazin online de macrameuri, poate ca un pustan de liceu isi va deschide firma de inchiriat aparate de copiat.

Probabil afaceristii de azi circula cu autobuzul, pentru a face economii, iar banii astfel obtinuti vor fi reinvestiti in firma. Iar alaturi de reclame la Provident sau afise de la politie care atrag atentia asupra furturilor din buzunare, merge de mine si o reclama pentru emisiune… despre afaceri… difuzata online. Daca au si asistente decoltate, sigur vor atrage privitori!