Adevaratele stiri

Michio Kaku este un faimos fizician, specializat in fizica teoretica si unul dintre cei mai mari prezicatori ai viitorului.

Spre deosebire de sarlatani sau oameni naivi care interpreteaza aberatii delirate de personaje precum Nostradamus, Rasputin sau Arsenie Boca, Michio Kaku are acces la cele mai noi stiri din domeniul stiintei, dialogheaza adesea cu marile minti ale omenirii si poate face astfel supozitii educate legate de viitor.

Intr-o singura ora a unei prezentari de-ale sale, din 2014, am aflat mai multe lucruri interesante decat din toata presa romaneasca pe parcursul intregului an.

(Michio Kaku - The Future of Mind)

Mi se pare foarte important ca cineva sa iti reaminteasca din cand in cand ca traim de fapt in viitor si avem la ce spera.

Sunt vremuri interesante, dar nu ca in blestemul chinezesc, din nefericire. Cand mai discut cu colegii de la munca, le spun adesea ca sunt extrem de curios cum va arata industria IT si web-ul in 5-10 ani. Urmarind prezentari precum cea facuta de Michio Kaku, devin si mai curios sa vad cum va evolua omenirea in 5-10 ani.

E un foarte bun prilej pentru a lua o punga de popcorn si a admira spectacolul: un spectacol majestic, al stiintei si perseverentei umane.