Operatiunea "Marea hranire"

Operatiunea "Marea hranire"

Acum cateva luni am pus la cale operatiunea "Marea hranire", prin care in ziua de Craciun urma sa le luam cate un plic Whiskas fiecareia dintre matzele noastre.

In acest moment pot spune ca operatiunea s-a desfasurat cu succes!

Prima dintre matze care a primit un plic a fost Tasha, cea care este si cea mai mai mofturoasa la mancare si care cere mereu plic.

tasha mancand plic

Desi ar trebui sa fie o doamna, Tasha este foarte-foarte lacoma, si mananca precum un porcusor!

Odata cu Tasha am hranit-o si pe Spook, una dintre cele mai cuminti dintre pisici.

Spook mancand plic

Dupa ce am terminat cu ele am continuat cu matzele mici.

Primul a fost Coada-rupta, zis si Covrigel, care, din nefericire, are coada fragmentata. Altfel insa e un pisoias ok, desi cam talamb si bleg. E genul de matza retardata (la propriu), care probabil nu ar fi supravietuit pe strada, si care este foarte iubicios.

Coada-Rupta mancand plic

Odata cu el am hranit-o si pe Pishcot, dracoaica neagra care imi sta pe umar, si singura dintre pisici care ma iubeste pe mine mai mult decat pe Alex. De fapt, cred ca e cam singura care ma iubeste punct, restul nevazandu-ma decat ca pe un nene care le mai mangaie din cand in cand si cu care e util sa se puna bine.

Pishcot mancand plic

A urmat apoi coana Mitza, pisica din gradina, care a ajuns in casa doar pentru ca Alex m-a pacalit! Coana Mitza este pisica de afara, adusa in casa in perioada de dupa castrare, cat sa se vindece, urmand apoi sa se tot amane, pana in prezent, ziua in care urma sa fie scoasa inapoi in gradina. Are prostul obicei sa se catere pe dulap, dar altfel e o pisica cuminte.

Statul in casa se pare ca i-a priit pentru ca s-a ingrasat foarte mult si are un fund enorm.

coana Mitza mancand

Odata cu coana Mitza l-am hranit si pe Sebi, pisoiul batran al lui Alex, crescut cu biberonul, si care ii doarme noaptea pe spate.

E un pisoi care arata tare interesant: negru, dar cu barba si sosetute albe.

Sebi mancand plic

Dupa Sebi l-am hranit pe Mitzoc, hotzul casei. Iar hotzul tot hotz a ramas! Fiind obisnuit sa fure, s-a simtit tare ciudat primind mancare de buna voie, si tot intorcea capul, sa nu cumva sa ramana fara ea!

In acelasi timp, isi fura singur mancarea, dand-o jos din farfurie si mancand-o separat.

Mitzoc mancand plic

Ia priviti-l doar cum intoarce capul, cu urechea sa pleostita!

A venit intr-un final si randul grasului, caruia i se spune "gras" pentru ca e foarte gras! Are aproape 10 kilograme!

grasul mancand plic

Cu toate acestea, in pofida aspectului sau de porc lacom, Grasul a fost singurul care si-a mancat incet si delicat portia:

Ne apropiam deja de final! Am inhatat-o si pe Pusha, care dormea, si i-am dat si ei un plic!

Pusha mancand plic

Nu stiu cat de mult se cunoaste, dar si Pusha a inceput sa capete proportii considerabile, ceea ce nu e de mirare privind modul lacom in care mananca:

La final, era cat pe-aci sa uitam de Speriat, un pisoi linistit dar cam timid. Ascuns pe undeva sub brad, era sa nu isi primeasca, in mod oarecum ironic, cadoul de craciun.

Speriatul mancand plic

Bonus: ce nu au terminat pisicie, a mancat catelul Yume. Pai ce, el sa nu primeasca nimic?

yume, ce faci? tu nu esti pisica