Conspirația caniculei

Numărul bestiei se știe că este 666. Dacă înmulțești 6 cu 6 rezultă 36, iar 36 de grade e temperatură caniculară. “Vară”, “caniculă” și “căldură” au în medie câte 6 litere fiecare.

Mai mult chiar, atât “vara” cât și cifra 6 scrisă cu cifre romane încep cu V iar “soare” și “Satana” încep tot cu S. Semnele sunt acolo și e limpede ca lumina zilei că încâlzirea globală e semn că vine apocalipsa, reprezentând un ritual satanist menit să aducă pe pământ căldurile din Iad.

Pe de altă parte, temperaturile au început să crească odată cu atentatele de la 11 septembrie, când incendiul turnurilor gemene a încălzit atmosfera. Cine a avut de câștigat din asta? Păi să vedem.

Oamenii au început să cumpere din ce în ce mai multe aparate de aer condiționat și ventilatoare. Ca să facă rost de bani, s-au împrumutat la bancherii evrei. E destul de evident că încălzirea globală este o la fel de plauzibilă conspirație zionisto-evreiască, menită să încurajeze consumul și înrobirea populației prin tehnici mârșave și capitaliste.

Să nu uităm nici de cel mai important aspect. Unde sunt de regulă temperaturi caniculare și un soare fierbinte? În deșert! Și cine vine din deșert? Musulmanii!

Doar un om naiv ar putea să nege că vremea de afară nu e o complot al imigranților. Sătui să ne fure doar slujbele, aceștia au decis să ne fure și răcoarea, transformând încet-încet Europa într-un deșert arabic. Illuminati și imigranții nu au degeaba același număr de litere.

Totul a fost orchestrat din umbră de unicul și inegalabilul cap al răutăților, Băsescu, care dornic să își răcească paharul cu vin cu un cub de gheața a încurcat borcanele și a reușit în schimb să încălzească atmosfera.

*Articol sponsorizat de Putin și Soros